Természetesen van erre mód. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben, akár telefonon, hogy megbeszélhessük a részleteket.

A soron következő CsoKissuli rendezvény adatait mindig megtalálja weboldalunkon, a CsoKissuli menüpont alatt.

Ha még nem tette volna, lájkolja Facebook oldalunkat! Itt minden CsoKissuli rendezvényre online lehet jelentkezni. Ha nincs facebook kapcsolata, írjon egy e-mailt, vagy hívjon minket telefonon.

Igen, jelentkezzen a CsoKissuli következő eseményére! Rendszeresen tartunk foglalkozásokat, melynek keretében felnőttek és gyerekek egyaránt megismerkedhetnek a csokoládékészítés fortélyaival, bepillanthatnak a bonbonkészítés rejtelmeibe, saját kezűleg készített bonbonjaikat, egyedileg díszített csokijaikat pedig hazavihetik és meglephetik vele szeretteiket!

Termékeink leírásánál feltüntetjük, milyen lehetséges allergének szerepelnek az összetevők között.

Allergénmentes csokoládénkat bármilyen étel-intoleranciában szenvedő vásárlónk fogyaszthatja, de gluténmentes és/vagy laktózmentes táblás csokoládék egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban. Egyébként minden termékünkre jellemző, hogy nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges adalékanyagokat és tartósítószereket, így természetesen finomak!

Igen, táblás csokoládéink megrendelhetőek a típusok (ét, tej és fehér) és a feltétek egyedi, kívánság szerinti kombinációjával, valamint egyedi feliratokkal, mintákkal. Ha van konkrét elképzelése, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken és megbeszéljük a részleteket. Arra is van lehetőség, hogy saját kezűleg készítse el a csokoládékat, figyelje a CsoKissuli menüpontban, hogy mikor lesz a következő rendezvényünk!

Egyelőre nem. A Viszonteladóink menüpont alatt megtalálja azon elárusítóhelyek listáját, ahol megvásárolhatók a CsoKiss termékek. Érdemes még a Blog menüpont alatt figyelni rendezvényeinket, eseményeinket, ahol közvetlenül is találkozhatnak a CsoKiss termékekkel, lehetőség van kóstolásra és vásárlásra egyaránt. Gyakran fordulunk meg fesztiválokon is! A későbbiekben tervezzük egy online webshop működtetését, de mivel a csokoládé szállítás kényes dolog, előbb meg kell győződnünk arról, hogy megfelelő minőségben tudjuk eljuttatni Önökhöz a megrendeléseket.