Üzletünk címe:

2400 Dunaújváros, Szórád Márton út 22.

Nyitva tartás: Hétfőtől – péntekig: 10-18 óráig Szombaton 9-12 óráig Ezüst- és Aranyvasárnap 9-12 óráig
Hosszas készülődés és nagyon sok munka előzte meg első márkaboltunk megnyitását Dunaújvárosban. Teljeskörű felújítást végeztünk az üzlethelyiségben, majd hosszas tervezőmunka kezdődött, melynek során lassanként formát öltöttek elképzeléseink. November közepén végre kitűzhettük a nyitás napját: december 1!

A műhelyben lázas munka folyt, hiszen a karácsonyi időszak manufaktúránk életében a legintenzívebb időszakok egyike. Amellett, hogy a boltnyitáshoz feltöltöttük készleteinket, a karácsonyi vásárokra szánt finomságainkat is folyamatosan készítettük. Elkészültek szezonális termékeink: valódi belga csokoládéból készült mikulások, hóemberek sorakoznak a polcokon csakúgy, mint megszokott nyalánkságaink, melyek szintén ünnepi díszbe öltöztek. Karácsonyi mintás táblás csokoládék, ünnepi nyalókák, apró snackek is várják igényes csokoládékedvelő gazdáikat!

Facebook oldalunkon tíz nappal a nyitás előtt visszaszámlálós játékot hirdettünk, melynek öt nyertesét a nyitás napján sorsoltuk ki, és akik karácsonyi ajándékcsomagban részesültek manufaktúránk jóvoltából! Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

December elsején tíz órakor kinyitottuk az ajtókat, és bár nem voltunk teljesen készen, kedves érdeklődők már akkor álltak az ajtó előtt. Egyik kedves ismerősünk fel is avatta üzletünket: régi jó szokás szerint egy marék aprópénzt hajított az üzlet belseje felé, kívánva, hogy sikeres működés elé nézzen boltunk. Az ő példáját aztán mások is követték, köszönjük, megható pillanatok voltak!

Reméljük, hogy sokan meglátogatnak bennünket!

Íme néhány fotó vadonatúj üzletünkről, és a nyitás napjáról!