Február 25-én, kedden nyílt meg a debreceni Arany Bika hotel új, felújított kávéháza, a Croco Café, ahol díjnyertes bonbonjaink színes palettáját kóstolhatják meg személyesen is a betérő vendégek.

Az eseményről így számol be a civishir.hu:

Egyszerre elegáns és extrém, vibrálóan kalandos, mégis időtlen nyugalmat árasztó: ilyen a Hotel Aranybika földszintjén kedden megnyílt Croco Café. A kávéház kialakításával az immár a Boros József tulajdonát képező patinás szálloda felújításának újabb állomásához érkeztünk – ennek okán tartottak kedden sajtótájékoztatót Pajna Zoltán alpolgármester részvételével. Igazi örömhír is elhangzott: az étterem, az üvegterem és a sarki terem is hamarosan új ruhát kap.

A kávézó enteriőrjét a debreceni Prokopp István álmondta meg; Boros József ezzel kapcsolatban elmondta, a nosztalgikus világnak véget kell vetni. A vendéglátóhely kínálatában kávékülönlegességek, teák, koktélok, szendvicsek, saláták, baguettek és 48 féle, tartósítószer nélküli fagylalt is szerepel, az igazi különlegesség azonban a 70 éves cukrász, Kati néni, aki a saját receptjei alapján készíti a süteményeket.

Fotók: Cívishír